LEJ VIDSTRUP FORSAMLINGSHUS


Det er nu muligt at leje Vidstrup Forsamlingshus både med mad og / eller betjening fra os, samt uden mad. Og hvad vil det så sige?


SAMMENSÆT DIT ARRANGEMENT MED ELLER UDEN MAD OG BETJENING FRA OS


LØSNINGERNE DU FINDER HERUNDER ER FOR DEN STORE SAL I VIDSTRUP FORSAMLINGSHUS

LØSNING 1

Leje af Vidstrup Forsamlingshus store sal i weekenden koster 2500,-på hverdage 2000,-


Vi finder det frem I skal bruge inden jeres arrangement, hvis det er tilgængeligt i huset. Køkkenet kan ikke anvendes til produktion, men opvarmning af mad, anretning og opvask efter aftale. I stabler stole og fjerner alt I har med, når huset forlades. Emballage kan aftales om, at stille et sted til afhentning på andet tidspunkt. I kan selv stå for opdækning, eller vi kan stå for den for 20,- kuverten der meldes til S.U.

LØSNING 2

Leje af Vidstrup Forsamlingshus store sal med mad fra forsamlingshuset  i weekenden koster 1600,-på hverdage 1300,-


I modtager mad fra os, der kommer i varmekasser og på køl, som I selv gør klar til buffet og rydder op igen efter brug. I denne løsning kan køkken ikke anvendes til produktion, men opvarmning af mad, anretning og opvask efter aftale. I stabler stole og fjerner alt I har med, når huset forlades. Emballage kan aftales om at stille et sted til afhentning på andet tidspunkt. I kan selv stå for opdækning, eller vi kan stå for den for 20,- kuverten der meldes til S.U.

LØSNING 3

Leje af Vidstrup Forsamlingshus store sal med mad og service fra forsamlingshuset  i weekenden koster 1600,-på hverdage 1300,-


Herefter betales for aftalt buffetfest. Herudover betales for betjening, hvilket er 100,- i timen pr. tjener. Vi står for oprydning. I kan selv stå for opdækning, eller vi kan stå for den for 20,- kuverten der meldes til S.U.

LØSNING 4

Leje af Vidstrup Forsamlingshus store sal med mad, service og drikkevarer fra forsamlingshuset i weekenden koster 1600,-på hverdage 1300,-


Herefterbetales den aftalte buffetfest og drikkevarer. Vi står for oprydning. I kan selv stå for opdækning, eller vi kan stå for den for 20,- kuverten der meldes til S.U.

På konfirmationsdatoer udlejes kun til løsning 3 & 4 i den store sal, da der er rift om datoerne.

Ved ungdomsfester hæfter minimum 2 voksne for kontraktens indhold, samt bekræfter at de er tilstede under hele arrangementet


HVAD KAN JEG LEJE FORSAMLINGSHUSET TIL?


Du kan både leje forsamlingshusets lokaler til hverdag, til weekend til fest, selskab, konference, møde, begravelseskaffe, foredrag eller noget helt andet. Som udgangspunkt lejes forsamlingshuset ud for 1 dag ad gangen, hvis ikke andet aftales. Sammen laver vi en kontrakt om, hvad du skal bruge huset til og hvad vi skal være behjælpelige med.


LOKALER

I Vidstrup forsamlingshus er der både vores store sal du kan leje og et mindre lokale ovenpå.

I den store sal er der plads til 100+ mennesker afhængig af, hvordan I sidder og hvad der skal afholdes. Der er scene der kan anvendes i salen, køkken og opvask.

I vores lokale ovenpå er der plads til op til 50 mennesker. Der er et mindre bar / buffet område og et køleskab tilgængelig for vores lejere.


Huset har både flotte wc-faciliteter, pusleplads, handicaptoilet og indgang.

Tag kontakt til os allerede nu, hvis du ønsker at se eller høre nærmere om vores skønne forsamlingshus og lokaler i Vidstrup nær Hjørring.Foreninger, klubber & virksomheder


Har I brug for et lokale til at afholde et arrangement en aften eller flere gange årligt, så har vi skønne lokaler der kan anvendes hertil i forsamlingshuset, som vi laver en god pris på til jer.


Kontakt os nu og fortæl os, hvad I skal bruge, så finder vi en løsning på et lokale til jer i vores forsamlingshus nær Hjørring.


Ring 93 88 66 08. 

Skriv topholt-andersen@outlook.dk